America in Harmony

Lokhorstkerk, Pieterskerkstraat 1, 2311 SV Leiden

Wij houden ons aan de geldende coronamaatregelen.

Bestel nu uw kaarten:

Poster America in HarmonyNa ons laatste concert op 7 maart 2020 brak voor het Leiderdorps Kamerkoor een tijd aan zonder repetities i.v.m. de corona-pandemie.
Ondanks dat hebben we in de afgelopen periode gewerkt aan nummers van het huidige programma. Veel nummers uit America in Harmony - en de titel zegt al het voor een deel - vragen om samenwerking en samenklank en zijn moeilijk via ZOOM te repeteren. Daarom werkten we ook aan andere nummers, geheel buiten dit programma om. Een deel van deze werken hoor je ook in dit programma. Zo slaan we als het ware een brug van de ZOOM-corona-tijd naar het 'live'  repeteren op 1,5 meter afstand en uiteindelijk weer zoals we gewend zijn: samen.

programma

In willekeurige volgorde:

• A light shines in the darkness – no 5 van Michael John Trotta
  • Let my love be heard – Jake Runestadt
  • Again – David Lang
  • Lux aurumque – Withacre
  • Reincarnations – Samuel Barber
  • Four motets – Copland
  • Schumann - Die Lotosblume (mannenkoor)
  • Kodaly - Esti Dal (mannenkoor)
  • Grieg - Ave maris Stella (vrouwenkoor)
kaartverkoop

Dit is een tientjesconcert, dus u kunt van onze muziek genieten voor slechts € 10,00 incl. een hapje en drankje na afloop.