Ga naar: De koorleden | Ons koor | agenda | historie

Arnaud van Gelder begon op jonge leeftijd met zingen in het Roder Jongenskoor, waar hij deel uitmaakte van de solistenklas en waar de basis is gelegd voor zijn muzikale vorming.

Tijdens zijn universitaire masterstudie is hij tevens begonnen aan de studie koordirectie aan het Prins Claus Conservatorium te Groningen, welke hij heeft vervolgd aan het Conservatorium van Amsterdam en waar hij met goed gevolg is afgestudeerd. Daarnaast heeft hij deelgenomen aan de Kurt Thomas cursus en volgde hij masterclasses bij de gerenommeerde dirigenten Frieder Bernius, Hans Leenders en Daniel Reuss.

Arnaud van GelderArnaud is vaste dirigent van het projectkoor Concerto Cherise, het IJsselsteins Kamerkoor en het Leiderdorps Kamerkoor. Hij dirigeerde vooralsnog onder meer het Requiem van Orlando di Lasso, de Johannes Passion van J.S. Bach, Ein Deutsches Requiem van J. Brahms en de mis voor dubbelkoor van Frank Martin.
Tevens studeert Arnaud solozang bij Jon Thorsteinsson aan het Utrechts Conservatorium en is hij bovendien nog steeds actief als ensemblezanger bij diverse koren en ensembles.

foto's 2017 © Marieke Wijntjes