Juwelier de Jonge - sponsor Leiderdorps Kamerkoor

Logo Juwelier de Jonge, LeiderdorpJuwelier de Jonge
Van Diepeningenlaan 23 | 2352 KA Leiderdorp | Tel: 071-5890432 |
Email: info@juwelierdejonge.nl | www.juwelierdejonge.nl

Juwelier de Jonge was sponsor van het jubileumconcert Met hart en Ziel  (12 -november 2017) en van het Mozart Requiem (22 november 2015).

Bij Juwelier De Jonge vindt u een uniek assortiment sieraden, juwelen en horloges voor dames, heren en kinderen.
Trendy, sportief, klassiek of in een strak design; in deze winkel vindt u de sieraden en horloges die passen bij uw eigen stijl.
Winkel Juwelier de Jonge - Leiderdorp
Sieraden
Juwelier de Jonge heeft trendy, lifestyle sieraden in staal of zilver van de merken Zinzi, Silk & Rosa di Luca en Ernstes Design sieraden. Ook hebben zij de unieke sieraden collectie van eNGI, Daniel Vior en Elisabeth Landeloos. Houdt u van luxueuze, klassieke juwelen in goud met briljanten? Daarvan heeft Juwelier de Jonge een ruime collectie op voorraad.

Horloges
Als u op zoek bent naar een horloge kunt u uitstekend slagen in deze winkel. Juwelier de Jonge voert collecties van horlogemerken Pulsar en  Marc Coblen & Breil. Van de tijdloze merken Jacob Jensen en Danish Design hebben zij een grote keuze. Zwitserse horloges worden vertegenwoordigd door de merken Edox, Claude Bernard, Roamer en Swiss Military.

Daarnaast is Juwelier de Jonge elitedealer van Seiko horloges. Dit betekent dat ze altijd de nieuwste modellen kunnen leveren.

Trouwringen
Naast sieraden en horloges kunt u ook voor trouwringen terecht bij Juwelier De Jonge. Zij hebben Edel Design trouwringen, Promises trouwringen & Young Promises ringen.

Goudsmid ontwerptekeningSieraden naar uw eigen ontwerp
Niet uw ultieme sieraad kunnen vinden in de winkel? Wellicht heeft u zelf een idee voor een sieraad ontwerp, of wilt u een unieke trouwring laten ontwerpen? De goudsmid realiseert uw ontwerp in vrijwel elk gewenst materiaal en design.

Juwelier de Jonge | Van Diepeningenlaan 23 | 2352 KA Leiderdorp | Tel: 071-5890432 |
Email: info@juwelierdejonge.nl | www.juwelierdejonge.nl